ANNA JOHANSSON – Utveckling

Jag testar alla funktioner i våra tjänster innan de lämnar utvecklingsavdelningen. Utvecklingen av nya tjänster är spännande då jag får följa med och se hur det växer fram, från idéer till verklighet. En av de största utmaningarna är att försöka klura ut hur våra kunder kan tänkas göra när de använder våra tjänster.

Vill man ha en härlig arbetsplats så ska man välja InExchange. Här är vi alla väldigt delaktiga i hur företaget ska drivas framåt.

Cecilia Aronsson – Projekt

Jag jobbar med kundkontakt och att hjälpa dem att ta fram lösningar som passar deras just deras behov, önskningar och mål. Det är stor variation på uppgifterna, utmaningar dyker ständigt upp och man lär sig något nytt varje dag.

InExchange är en otroligt spännande arbetsplats med en varm och hjärtlig atmosfär och man känner sig välkommen från dag ett. Arbetsmiljön uppmuntrar till kreativitet och man utvecklas ständigt genom utmanande och varierande arbetsuppgifter.

LOUISE BOGREN – SÄLJ

Det roliga med att jobba som säljare är flera saker, jag tycker det är otroligt kul att vi hela tiden utvecklar både oss själva och våra tjänster. Här blir det aldrig tråkigt och vi får alltid sälja nya och innovativa lösningar.

Att börja jobba på InExchange är nog det bästa val jag gjort, här har jag haft möjlighet att utvecklas lika snabbt som företaget. Det märks att man är en del av något stort, man känner sig uppskattad och viktig. Jag skrattar väldigt mycket varje dag, då jag jobbar med likasinnade människor på alla avdelningar. Sedan kan man inte säga annat än att vi har finfina personalförmåner.

Lars Andersson – Support

Många kanske förknippar support med just telefonsupport och att man bara pratar i telefon, så är det definitivt inte på InExchange. Här får man göra massa olika arbetsuppgifter, det kan vara allt ifrån telefonsamtal, mail, chat, driftsättningar av nya kunder eller felsökningar. Jag ser även supporten som företagets ansikte utåt, eftersom många av våra befintliga och nya kunder kommer i kontakt med oss.

Det är absolut den bästa arbetsplatsen jag varit på. Det händer spännande saker i stort sett varje dag och man lär sig nya saker hela tiden.

Henrik möller – Drift

Jag jobbar på driftavdelningen och supportar våra stora kunder. Jag arbetar även med samarbetspartners och andra operatörer på marknaden. Dessutom övervakar jag våra system och ser till så att allt flyter på.

InExchange är ett lyhört företag. Som anställd är man delaktig och får vara med och påverka och man blir lyssnad på. Vi är alla olika människor från olika bakgrunder i en enda stor familj!

Vill du också jobba hos oss?

Läs mer