Varför e-faktura?

Med e-faktura blir din fakturering roligare och snabbare. Du får möjlighet att göra smartare saker än att vika papper och kuvertera manuellt. Dessutom är e-faktura det säkraste sättet att fakturera på. Risken för sena betalningar minskar avsevärt eftersom fakturan landar säkert direkt i din kunds system.

e-faktura på monitor

Nå över 100 000 kunder

I InExchange Network finns dina kunder. Allt från mindre företag till stora koncerner, myndigheter, landsting och kommuner.

Glad gubbe med sedlar

Billigare än papper

Att skicka en e-faktura är billigare än pappersfakturan på flera sätt. Du slipper betala för porto, papper och kuvert samt att din kund får fakturan snabbare.

sedel i hand

Betalt snabbare

E-fakturan skickas direkt till din kund, inga omvägar via postlådor, lastbilar eller terminaler. Snabbare leverans av fakturan i kombination med korrekt innehåll ger kvickare betalning.

Jag vill komma igång med e-faktura

InExchange har lösningar för alla, oavsett om du har ett enskilt företag eller tillhör en större koncern. Det är kostnadsfritt att komma igång med InExchange och du kan skicka hundra kostnadsfria e-fakturor till specifika mottagare via vårt webbgränssnitt.

SKAPA ETT KONTO

e-faktura bakgrund

Jag skickar redan e-faktura

Om du redan har en tjänst för att skicka e-faktura behöver du kontakta din tjänsteleverantör/operatör. Det du behöver för att komma igång är din kunds anslutningsuppgifter. Om du fått ett brev från dem hittar du uppgifterna där.