Varför InExchange?


InExchange hjälper er att leverera era fakturor på bästa sätt

FLEXIBEL INTEGRATION

InExchange anpassar sig efter era förutsättningar.
Formatkonvertering, validering och berikning av affärsinformation hör till vår vardag.

Läs mer

FOKUS PÅ E-FAKTURA

Skicka alla fakturor med InExchange och utnyttja kraften i InExchange Network. Varje faktura matchas mot nätverket för att alltid kunna levereras på det bästa sättet.

Läs mer

Uppfyll lagkravet

Är ni leverantör till offentlig sektor? InExchange hjälper er att uppfylla lagkravet som kräver e-faktura vid affärer med regioner och kommuner.

Läs mer

InExchange Integrerade tjänster

Skicka alla fakturor direkt från ert nuvarande affärssystem via InExchange och vi levererar fakturorna i rätt elektroniskt format eller som print till din kund. E-fakturan är den snabbaste, säkraste och mest kostnadseffektiva fakturahanteringen. Därför ser vi till att i första hand skicka era fakturor som e-faktura, antingen via InExchange Network eller via PEPPOL. Med InExchange uppnår ni en 100-procentig digital affärsprocess för att hantera era fakturor, utan installation av ytterligare programvaror. Genom att integrera ert affärssystem kan ni skicka alla dina kundfakturor i ett flöde. InExchange föreslår alltid det bästa leveranssättet.

Med InExchange får ni:

 • 100% digital affärsprocess
 • Fakturera från befintligt affärssystem som vanligt
 • En kanal för alla fakturor
 • En flexibel  och anpassningsbar lösning
 • Fakturadistribution via e-faktura, Peppol, Internetbank, PDF via e-post och print
 • Bifoga bilagor
 • Använd er egen eller InExchange flexibla fakturalayout
 • Hantera fakturor via InExchange web
 • Rapporter och statistik

  KontaktA OSS   

 

Alla fakturor i samma flöde

När ni integrerar mot InExchange kan ni skicka alla era fakturor i samma flöde och InExchange levererar fakturorna på olika sätt.  Ni kan välja leveranssätt själva eller låta InExchange välja hur fakturan ska levereras. Vi prioriterar alltid det bästa leveranssättet – det kallar vi äkta portooptimering!

E-faktura
InExchange levererar e-fakturor enligt det format som er kund kan ta emot. Vi har över 800 000 anslutna organisationer i InExchange Network, vi har samtrafiksavtal med övriga operatörer på den nordiska marknaden samt att vi har fullt stöd för Peppol.

E-faktura till internetbank
InExchange kan även distribuera era fakturor till er kunds Internetbank (både privatpersoner och företag). Detta görs via underleverantören 21 Grams. 

PDF-faktura
Via InExchange kan ni även skicka era PDF-fakturor till en mailadress som ni anger. InExchange skickar alla PDF-fakturor med spårning och validering.

Print
InExchange samarbetar med 21 Grams och Idata för hantering av pappersfakturor.  Lösningen består av utskrift, kuvertering och distribution. Tack vare våra stora volymer får ni alltid ett fördelaktigt portopris. Ni kan välja mellan svartvit och färgutskrift, A-post eller B-post och enkelsidig eller dubbelsidig.  Om ni har företag i Norge, Finland eller Danmark erbjuder vi lokal print i dessa länder.

 

Flexibel integration med stora möjligheter till anpassning

Vår lösning för kundfakturering har lösningar för alla typer av fakturor och affärsprocesser.

Med InExchange integrerade tjänster får ni:

 • Konvertering av format
 • Anpassning och validering
 • Flexibel styrning av leveranssätt
 • Uppfyllt kraven för Peppol

”Det känns bra att slippa hålla reda på olika fakturaformat eller ändringar i formaten. InExchange ser till att våra fakturor når kunderna i det format som de önskat.

Pernilla Eckervad, Ekonomi – Reskontra, Svevia

Fakturor för alla branscher

Våra lösningar lämpar sig för alla typer av branscher. InExchange flexibla lösning för att hantera affärsinformation, fakturamallar och distribution gör att ni kan nyttja oss oavsett om ni verkar inom varu- eller tjänsteförsörjning, olika marknader, fakturerar eller aviserar.

 

Connect Once – Reach all

När du använder InExchange blir du en del av vårt stora nätverk – InExchange Network. Genom nätverket kan du utbyta elektroniska affärsmeddelanden med över 800 000 företag och organisationer.

Givetvis når ni alla kommuner, landsting och myndigheter så att ert företag kan leva upp till lagkravet om e-fakturering till offentlig sektor. Det spelar ingen roll om er kund tar emot e-faktura via InExchange, Peppol eller en annan operatör – I InExchange Network finns alla mottagare tillgängliga.

När ni skickar era fakturor via InExchange föreslår vi alltid det bästa och mest effektiva leveranssättet. Om er kund kan ta emot sin faktura elektroniskt så kommer vi föreslå att fakturan levereras elektroniskt – om inte så kan ni ange en mailadress så att fakturan kan gå som PDF. I sista hand så skickar vi den som en pappersfaktura, långt billigare än om ni själva skulle skriva ut och posta den själv.

Louise Bogren

Vill du veta mer om våra integrerade tjänster?

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig inom kort.