Connect once
-reach all

Nå alla dina kunder med InExchange

Letar ni efter en mycket smidigare och mer kostnadseffektiv fakturering? Allt fler företag och organisationer har redan valt bort det dyra och manuella arbetet med pappershantering. Med InExchange effektiviseras er fakturering avsevärt och med Nordens största affärsnätverk når du alla dina kunder.

OPTIMERAR TILL e-faktura

Med InExchange kan ni skicka alla era fakturor. Tack vare InExchange Portooptimering får ni automatiskt koll på vilket format som era kunder kan ta emot, vare sig det är e-faktura, pdf eller papper. InExchange Network växer med tusentals nya företag varje vecka, och när någon av era kunder ansluter sig får ni reda på det.

 SNABBARE BETALT

Att skicka fakturor med InExchange är överlägset när det kommer till att få snabbare betalt. Eftersom e-fakturor inte har samma felmarginaler som scannade pappersfakturor och eftersom de levereras samma dag som de skickas har dina kunder möjligheten att behandla dina fakturor både säkrare och snabbare.

 100% MERVÄRDE

Oavsett vilken tjänst du väljer för att skicka fakturor så ingår Påminnelse & Inkasso i samarbete med Visma Collectors. Du kan enkelt sköta din påminnelsehantering direkt i ditt fakturaflöde.

FULL KONTROLL

InExchange Dashboard ger er visualiserad realtidsstatistik till webbläsaren, surfplattan och mobilen.

”Vi får snabbare betalt nu när vi skickar elektroniskt, det är en enorm skillnad för vårt kassaflöde”

Anna-Karin Gustavsson, Swedol

Tjänster för utgående fakturor

Fakturaskrivare

InExchange Fakturaskrivare är marknadens mest använda tjänst för fakturering. Kräver ingen uppsättning och passar de allra flesta affärssystem.

INTEGRERADE TJÄNSTER

En koppling in och tusentals fakturor ut. Integrerade tjänster passar bra vid riktigt stora fakturavolymer.