RÄTT FRÅN BÖRJAN

Korrekta fakturor ger dig gladare kollegor och leverantörer

Har ni tröttnat på tidskrävande hantering av leverantörsfakturor? Då är det dags att automatisera. Att scanna pappersfakturor är en tidskrävande och dyr process. Många upplever frustration i feltolkade scanningfakturor och försvunna pappersfakturor.

Att gå över till e-faktura är ett mycket lönsamt steg, fakturan är korrekt från början och eliminerar därmed all kostsam felhantering. Det gör att de kan betalas i tid och ni slipper förseningsavgifter.

Grafen visar uppskattad tid för att processa pappersfaktura vs e-faktura. En pappersfaktura ska antingen knappas in manuellt eller scannas in. Inte ens hälften av alla scannade fakturor tolkas felfritt vilket leder till att den manuella hanteringen är stor.

Källa, Koch, Billentis report och OECD

Antal processade fakturor

Connect once – Reach All

InExchange Network växer i en rasande fart, varje vecka ansluter sig flera tusen nya företag. Det innebär att ni antagligen redan har de flesta av era leverantörer i nätverket. Vill du veta hur många som redan idag kan skicka e-faktura till er? Kontakta oss så matchar vi er leverantörslista mot nätverket.

100% E-FAKTURA

InExchange erbjuder dig som mottagare i nätverket aktiva leverantörsbearbetningar. Vi kontaktar de leverantörer som inte kan skicka e-faktura till dig och erbjuder dem faktureringstjänster utefter deras behov och förutsättningar. Vi har under åren gjort över 500 aktiveringsprojekt och alla med framgångsrika resultat. Det är inte ovanligt att våra mottagare efter en leverantörsbearbetning ökar sina inkommande e-fakturor med flera hundra procent.

121PX_LIGHT_MOTTAGAR

BLI MOTTAGARE I
INEXCHANGE NETWORK

Läs mer om våra Mottagartjänster

”Referenskontrollen minskar vårt jobb med hantering av felaktiga referenser, det gör att fakturan snabbare kommer in i systemet och kan hanteras för attest och betalning.”

Christer Björkman, Projektledare IT på Vasakronan

Referenser

"Vi ska ha den mest effektiva lösningen för Bonnierkoncernen"

Läs mer

Cecilia Davidsson

Accounts Payable Manager – Bonnier Solutions AB

"E-faktura är framtiden"

Läs mer

Christer Björkman

Projektledare-IT – Vasakronan

”80% av våra fakturor är e-fakturor”

Läs mer

Towe Preusler

Redovisningschef – Inspecta