Brownies och knäckig blåbärspaj med vaniljsås.
Det är sånt som Diana gärna trollar fram ibland. Hon tycker om att baka och nämnda läckerheter är hennes specialitet. Hon är också fantastiskt förtjust i att dansa. Tre favoriter: den långsamma pardansen Kizomba med afrikanskt ursprung, latinamerikanska Bachata och attitydstarka soloformen Reggaeton. Framför allt blev det mycket dans när hon bodde i Jönköping. Möjligheterna att utöva intresset var stora i den småländska vätterkommunen. Det anordnades kurser, dansfestivaler och uppvisningar.

Mitt i dansvirvlarna tog Diana även hand om sina studier. Hon pluggade till lärare i Jönköping och slet med läxböckerna i fem år innan utbildningen var fullbordad. Hon har även läst spanska i Barcelona och talar nämnda språk så gott som obehindrat.
Här ett exempel: ”Buenos días. Bienvenido a InExchange.”
Om ni inte förstår vad det betyder så kolla med Diana. Hon vet. Och då kan ni också passa på att fråga hur det känns att åka några av världens mest svindlande berg-och-dalbanor. Diana har noja på nöjesparker. Hon åker som en vettvilling. ”Det är kul med fart” är hennes enkla förklaring och får oss vanliga dödliga att känna oss rätt mesiga.

Över huvud taget är Diana en tjej som gillar att resa runt i världen. Inlevelsen är total när hon berättar om sin helikopterfärd över Grand Canyon, om belgiska våfflor i morföräldrarnas hemstad Liege eller ljuvligt vackra Newport Beach i Orange County i Kalifornien. Hon är dessutom hängiven UFC-fan och har träffat Dana White och Chuck ”The Iceman” Liddell, båda storstjärnor inom ultimate fighting.