Malin har utövat yoga i mer än tio år. Hon är faktiskt instruktör. I den särskilda formen poweryoga. En första gissning är därför att det bor en stillsam själ i henne som andas lugn och ro.
Men då säger vi: ha! Malin är som en duracellkanin.: morgonpigg, energisk, spontan och positiv. Hon sammanfattar sig själv i livsmottot: ”Jag är besatt i yoga, träning och försäljning och i att vara världens bästa mamma!”

Malin har, som hon säger, få ”dåliga dagar”. Ett annat kännetecken är experimentlustan. I köket uttrycker det sig i diverse spännande matlagning. Hon är såld i antiinflammatorisk kost och älskar att göra gröna smoothies. Mixern är hennes bästa vän. Och samma egenskap avspeglas i intresset för inredning. Hon utgår helst från naturens referenser och inreder med sådant hon hämtat utomhus. Grenar exempelvis.
Pysslandet har även betytt att Malin har världens skönaste solstol. Den är sammansatt av lastpallar. Kanske är det hennes ursprung i snickarkommunen Tibro som gör sig påmint. Detta med egenhändigt byggda möbler är något hon gärna vidareutvecklar ihop med sambon. ”Jag är bra på att sätta han i projekt” förkunnar hon stolt.