Datorer, mobiler, bilar och motorcyklar. Där har ni fyra riktigt stora intressen hos Sebastian. Teknikfantasten i honom väcktes tidigt. Redan som 8-åring plockade han isär (och förhoppningsvis ihop) en dator för första gången. Två år senare fixade han att byta skärm och bakstycke på en Iphone.
Sedan har utmaningarna växt. Han grejar fortfarande en hel del med elektronik, men i dag är det framför allt bilar han ägnar mycket tid. Kunskapen som Lidköpingssonen skaffade när han gick på yrkeshögskola, och utbildade sig i diagnosteknik/fordonsteknik, har successivt utökats med nya lärdomar. Eller som Sebastian själv beskriver det hela: ”Från att inte kunnat någonting om bilar kan jag numera plocka isär en motor utan problem.”

Störst omsorg åtnjuter hans Audi A4 som rullade ut från fabriken under 2000-talets allra första år. När trimningen och renoveringen är färdig kommer det tyska fordonet att vara transformerat till en 600 hästars banracingbil. Idén att ge sin Audi häftigare utseende och mer muskler väcktes när Sebastian såg en av de tidigaste filmerna i serien The Fast and The Furious. Det gav rejäl inspiration. Han har också en tvåhjulig kompis som han susar iväg på ibland. En Kawasaki ER-5 för att vara exakt.

Utöver det här kan vi berätta att Sebastian var en mångsidig idrottskille innan tekniken tog helt överhanden. Han provade alla möjliga sporter. Bland annat brasiliansk jiujitsu. Han kan även utföra en del magiska korttrick. Det är dessutom värt att nämna att han har rötterna i Libanon. Själv är Sebastian född och uppväxt i Lidköping, men föräldrarna kommer från landet i mellanöstern med ett cederträd på flaggan. En stor del av alla släktingar och vänner bor i en ort som heter Alma där hans föräldrar driver ett hotell med restaurang och pub.
Får ni tillfälle att besöka Libanon är Sebastians tips att åka till de underjordiska sjöar som finns i bergen. Att bada i dessa källor är riktigt svalkande. När det är 30 grader i luften ligger vattentemperaturen på cirka 10 grader.