Som den äkta Bôrna-tjej hon är började Surabhi att spela fotboll i Borgunda IK. Klubbvalet var givet och matcherna och träningarna blev förstås många på den stolta hemmaarenan Biksborg. Surabhi hittade slutligen sin plats i laget som forward. “Glädjen och gemenskapen vi hade gjorde att vi blev ett väldigt sammansvetsat gäng” beskriver hon och berättar att det dessutom blev en kort period som spelare i det lag som bildades när Borgunda och Stenstorps IF slog samman sin damfotboll.

Eftersom Surabhi bodde på landet var det oftast långt till kompisarna och då fick det bli att köpa moped. Hon gick hela grundskolan i Stenstorp, men bytte så småningom vischan mot Skövde för tre gymnasieår på hotell- och restaurangprogrammet.
Efter gymnasiet började hon direkt att jobba i livsmedelsbutik. En sväng på konditori, montör på Volvo, säljare och kundtjänstmedarbetare för diverse företag är bara några av de yrken som hon hunnit testa i livet.

Ett av Surabhis största intressen är resor. Hon föredrar i synnerhet historiska byggnader och platser. Hon har bland annat sett pyramiderna i Giza, det lutande tornet i Pisa och Colosseum i Rom. Det har därutöver blivit tre olika kryssningar runt om i Medelhavet liksom en semester i natursköna Dominikanska republiken i Västindien.
Men hemmets lugna vrå är inte heller så dumt.
Som att exempelvis sätta sig i soffan och kolla en bra film. Surabhi rynkar dock på näsan åt kärleksfilmer. Helst ska det vara någon thriller med mycket spänning.