”What you give, is what you get.”
Så lyder filosofin som Therese lever efter. Alltså. Är du glad och social, och har nära till skratt, smittar det av sig på omgivningen. Och det här infriar Therese med marginal.
Hon är specialist på att sprida positiva vibbar. Bland annat genom att ta itu med diverse ”fix-och-trix” kring olika personalaktiviteter i huset.
Det är nämligen en av hennes arbetsuppgifter på InExchange.

Hon pekar dock ut en annan uppgift på jobbet som sin främsta. Leverantörsreskontran. Vad det är? Ingen aning. Men ordet är långt. Så det är säkert jätteviktigt. Precis som bankavstämningar och löpande redovisning vilket också ligger på hennes lott.
Pratar vi fritid däremot nämner inte Therese leverantörsreskontran alls. Hon lyfter fram kost, hälsa och träning. Hon har dessutom tre barn som gör att hon får besöka många spännande platser. Eller mer exakt: ridhus, fotbollsplaner och endurospår. Blir det några minuter över på dygnet i övrigt skämmer Therese gärna bort sina nära och kära med lite god mat. Matlagning ligger henne också varmt om hjärtat. Vilket rimligen borde betyda att hon själv blir bjuden på god mat ibland. Apropå filosofin vi inledde med.