Victor Hagman

Har du en sån där dag när du känner dig trött och vrång, att det mesta är allmänt motigt? Då finns rätta medicinen här på InExchange.
Nämligen Death metal-anhängaren Victor från skogarna kring Björsäter söder om Mariestad.
Hans vänliga och roliga personlighet går inte att värja sig mot. Han kan få den mest surmulne att lysa upp som ett briljant gitarrsolo. Victor får ibland exempel på sin förmåga att sprida lugn och glädje i rollen som supportmedarbetare. Har en kund trasslat till det, och är hyperstressad, tjänar Victors charmiga bemötande som balsam för själen. ”Bäst är någon som är riktigt bråkig. De är roligast att omvända” förklarar han.

Victor konstaterar att han alltid varit en pratglad och teknikintresserad problemlösare. Faktum är att han är uppvuxen i en dynamisk IT-miljö. Nämligen i diverse LAN-lokaler i Mariestad ihop med sina morbröder och kusin. I början fick han nöja sig med att bara hänga med i snacket och titta på, men en dag fick han en dator från mammas jobb. ”Den var för dålig att använda till någonting, men då hade jag en dator med mig i alla fall”.
Bristen på dataprestanda var dock av övergående natur. Han har jobbat inom IT-support i många år. Logica, Försvarsmaktens IT och länsstyrelsen är några av arbetsgivarna innan InExchange. Datorer är hans vardag.

Pratar man om Victor är det också omöjligt att förbise hans passion för musik. Han är självlärd trummis och kan praktisera trummandet hur mycket han vill tack vare sitt ensliga boende ute i skogen. Han kan även hantera bas och gitarr och lirar till och med dragspel. Sedan lyssnar han mycket på andra musiker. Allra helst The Black Dahlia Murder. Han dyrkar det amerikanska bandet så till den milda grad att han har 18 t-tröjor med deras namn. Fler är på gång. Samlingen växer oavbrutet.