”Härligt tryck i montern!”
Så löd Sabina Johansens första textmeddelande från SOI-konferensen i Uppsala.
I det läget hade det bara gått en timme.
Resten av dagen blev definitivt inte lugnare. InExchange brukar vara hett, men just nu närmar vi oss kokpunkten.

Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) arrangerar just nu sin årskonferens i Uppsala Konsert & Kongress (UKK). Arrangemanget vänder sig till alla som arbetar med offentliga inköp. Det hela startade under onsdagen och pågår till och med fredag.
InExchange har för vana att ställa ut på SOI. Årets konferens är inget undantag. Framför allt blir det stor uppmärksamhet kring vår tjänst Inköpsanalys. I och med att tjänsten visualiserar all data i e-fakturan och exempelvis ger möjlighet att snabbt och enkelt göra prisjämförelser och kontrollera avtalstrohet är det ett väldigt eftertraktat verktyg för inköpare och avtalscontrollers.
Det starka intresset betydde i sin tur att Sabina Johansen och Hacer Ok, som är key account managers på InExchange, hade en hektisk premiärdag på SOI.
– Det är lite stillsammare när seminariespåren pågår, men så fort konferensdeltagarna kommer ut har vi att göra hela tiden, berättar Sabina entusiastiskt.
Besöken hos InExchange har dessutom inte stannat vid en snabbtitt och att kvickt förse sig med en godisbit. Det har haglat vetgiriga frågor och funderingar hela dagen.
– Verkligen. Många stannar kvar och är väldigt intresserade. De vill kika närmare på tjänsten och är noga med att vi visar för dem hur den fungerar.
– Vi har fått prata en hel del. Det har varit mycket bra dialoger och vi har bokat en rad möten. Alla är toppennöjda, menar Sabina.
Så vad blir ditt betyg på första dagen?
–  5 av 5!