InExchange Miljöpris går till Svevia

I veckan har vi delat ut InExchange Miljöpris till Svevia. Under de två år de har funnits i InExchange Network har de gjort en fantastisk resa och är idag uppe på 91% inkommande e-fakturor. Nyckeln till Svevias framgång har varit att ge alla leverantörer möjlighet att skicka, samt deras satsning på de minsta leverantörerna.

I september gick de tydligt ut med att de inte tar emot pappersfakturor längre, något som Linda Eriksson Broby, Reskontrachefen rekommenderar även andra att göra.
”Det gjorde stor skillnad, och många av våra leverantörer kom igång.”

Motiveringen till Svevias utmärkelse: ”Genom att skapa ekonomiska och tekniska förutsättningar för sina leverantörer så har de dessutom visat vägen till ett mer miljösmart samhälle.”

InExchange Miljöpris delades första gången ut i maj 2014. Priset ges till kunder som på ett eller annat sätt har gjort särskilda åtgärder för att minska sin och andras pappersförbrukning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise