Nytt samarbete som förenklar för Fieldlys kunder

Fieldly har sedan starten (2014) verkat för att byggsektorn ska digitalisera sin omfattande projekthantering. Målsättningen är att göra arbetsvardagen för kunderna så enkel, smidig och effektiv som möjligt.
För att lyckas med det här menar Fieldly att samarbete är A och O.
Företaget är därför glada över att teama upp med InExchange och erbjuda en ny smart helhetslösning för utgående fakturor – som ytterligare förbättrar arbetsvardagen för deras 30 000 användare.

Partnerskapet mellan Fieldly och InExchange möjliggör en koppling där kunderna kan skicka sina fakturor ut till slutkund via InExchange – direkt från Fieldly.
Samarbetet innebär även att Fieldlys användare får tillgång till InExchange Network, som är Nordens snabbast växande nätverk med över en halv miljon kunder och organisationer.
Att Fieldly etablerar en anslutningsväg till detta nätverk betecknar man som en styrka för dem som företag. Det breddar dem och betyder att deras projekthanteringssystem utrustas med ytterligare mervärden, som i sin tur innebär nya fördelar för kunderna.
Många av Fieldlys kunders fakturamottagare finns i regel redan i nätverket, och de får nu även möjlighet att skicka alla typer av fakturaformat via InExchange smarta lösningar, tryggt förvissade om att fakturorna alltid skickas till ett kostnadseffektivt pris.
Dessutom öppnas dörren till de övriga tjänster InExchange erbjuder.

Sven Paulin, grundare och Chief Marketing Officer på Fieldly, är mycket glad över partnerskapet med InExchange.
– Det känns riktigt kul att kunna addera InExchange till vårt breda utbud av kvalificerade partners och tillsammans med dem möjliggöra ytterligare smarta lösningar för våra gemensamma kunder, säger han.
Även Carl Göthensten, Partner Account Manager på InExchange ser mycket positivt på det samarbete som nu tar fart.
– Kännetecknande för InExchange och Fieldly är viljan att leverera lösningar som innebär lönsamma effekter för kunden både i närtid och på lång sikt. Därför känns det kul att kunna utvecklas ihop. Viljan att ständigt ligga i framkant förenar oss, menar han.

Om Fieldly

”2014 tog vi Fieldly till marknaden. Vi visste att många bygg- och installationsföretag arbetade ineffektivt, och hade stora brister i hanteringen av viktiga dokument och rapporter. Mycket information antecknades på papper, och nådde inte rätt personer i rätt tid. Det var hög tid för förändring. Det var dags för digital projekthanthantering för smartare byggbolag.”
Sven Paulin, Chief Marketing Officer och grundare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Papperskvitton slopas Papperskvitton slopas
Nyheter

Slopat papperskrav ger e-fakturan skjuts framåt!

”Det här borde ge e-fakturan en boost” säger Simon Strandell, commercial director på InExchange, angående det slopade kravet på att spara kvitton och fakturor i fysisk form.
Per Gustafsson
Ragn-Sells_miljöpris Ragn-Sells_miljöpris
Miljöpriset

Ragn-Sells ett viktigt föredöme värt att prisa

En respekterad röst internationellt, men också ett föredöme nationellt gällande hållbarhet och klimat. Där har ni Ragn-Sells som är senaste mottagaren av vårt miljöpris.
Per Gustafsson
Säljträff Visma Sverige Säljträff Visma Sverige
Nyheter

Givande säljträff inom Vismas svenska bolag

Ett 70-tal säljare inom Vismas svenska bolag träffades nyligen i Stockholm och gavs möjlighet att utbyta erfarenheter med koncernkollegor.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise