Sveriges Offentliga Inköpare intar Uppsala Konsert & Kongress i dagarna tre.
I morgon onsdag inleds SOI 2019.
– Det är min favoritkonferens, erkänner Sabina Johansen, key account manager på InExchange.

Den årliga mässan för Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) flyttar runt i landet. Den här gången hålls arrangemanget i Uppsala Konsert & Kongress. Det är dessutom jubileum. SOI fyller i år 40 år som förening och det kommer att firas lite extra.
InExchange är trogen utställare i de här sammanhangen. Sabina Johansen konstaterar att SOI är en viktig aktör som har stor betydelse i arbetet att skapa bra offentliga affärer.
– SOI är verkligen ett bra nätverk med styrka att leda hela året om. Jag har fått uppfattningen att föreningens ordförande Emma Breheim är väldigt tillgänglig och att det bidrar till en mycket aktiv dialog, menar hon.

Engagemanget avspeglas på intresset. Konferensen växer lavinartat. Deltagarantalet närmar sig det fyrsiffriga. Helt klart väntar tre innehållsrika dagar från onsdag till fredag i centrala Uppsala.
Sabina företräder InExchange tillsammans med kollegan Hacer Ok. Vi ska inte röja några överraskningar i förväg, men det finns onekligen goda skäl att söka upp utställarytan som InExchange disponerar.
Med extra betoning på ordet ”goda”.
Sabina avslöjar att SOI faktiskt är hennes favoritkonferens.
Hon motiverar det med SOI:s starka ställning som mötesplats.
– Jag gillar den utpräglade vilja som finns på SOI att träffa och prata med leverantörerna. Kontakten är fantastisk. Vi träffar en rad av våra befintliga kunder, men det blir också mycket samtal med ickekunder som är nyfikna och vill veta mer om de tjänster InExchange erbjuder och hur dessa kan utveckla deras verksamhet.
– SOI är den konferens som ger mest möten, mest inbokade återkopplingar, tillägger Sabina förväntansfullt.

InExchange det logiska valet för Sveriges kommuner – läs mer HÄR
Vi hjälper er med PEPPOL – läs mer HÄR