Vägen till bättre och effektivare inköp går genom e-fakturan.
Det är budskapet från Sabina Johansen och Peter Fredén, key account managers på InExchange, i den här informationsvideon.

Se filmen och få tips om hur man plockar upp bra kvalitativ data ur sina inkommande elektroniska leverantörsfakturor och får inköpen visualiserade på ett attraktivt sätt.

Möjligheten att förbättra inköpssidan, att åstadkomma större effektivitet och besparingar, är lite av en allmän önskan, men det kan vara svårt att genomföra det arbetet utan rätt verktyg.
De som jobbar målmedvetet med att digitalisera sitt fakturaflöde har i det här sammanhanget en unik fördel. I en e-faktura är nämligen all information sökbar. En information som är enkel att ta fram ända ner på fakturaradnivå.
Vad har vi handlat? Hur mycket? Av vilka leverantörer? Till vilket pris? Och vem har gjort köpen? I e-fakturan finns svaren. Här gömmer sig en fantastisk potential.
Men hur tas denna faktakälla till vara på bästa sätt?
Förslagsvis genom att använda tjänsten Inköpsanalys som InExchange erbjuder. Det är redskapet som banar väg för en inköpsprocess med supervass precision. Dörren öppnas till helt nya insikter.
– Vi kallar vår tjänst Inköpsanalys just för att den täcker så mycket mer än den klassiska spendanalysen, säger Sabina Johansen.

Mer om Inköpsanalys