DET SKA VARA LÄTT ATT FÅ BETALT

Många saknar en rutin för att hålla koll på sina obetalda fakturor. Med vår tjänst Påminnelse & Inkasso Plus i InExchange Network har du full kontroll och får lättare och snabbare betalt för dina fakturor.

Tjänsten är smidig. Du sköter dina ärenden direkt i din befintliga fakturahantering. Via avisering får du reda på vilka av dina skickade fakturor som förfallit och kan antingen låta processen gå vidare automatiskt eller styra den manuellt med en knapptryckning.

Tjänsten är också enkel. Det är lätt att komma i gång. Som befintlig kund behöver du inte göra några nedladdningar eller installationer. Det är heller inga startkostnader och fasta avgifter. Du betalar endast för porto. Tjänsten erbjuds i samarbete med Visma Financial Solutions som även sköter kontakten med din kund.

 


 

6 tips för snabbare betalning

6 tips för snabbare betalning

Så här skyddar du dig mot dåliga betalare. Fyll i din e-mailadress och få ett nedladdningsbart dokument med tips från våra experter:

AviseringAR & Ärenden

Du får avisering via nätverket och mail när dina fakturor förfaller eller när påminnelser inte betalas. Du väljer själv om du vill att alla ärenden ska gå vidare per automatik eller om du vill styra dina ärenden själv.

VILLKOR

Du kan ha olika villkor för olika kunder, till exempel om du vill ha automatiska påminnelser för en kund och manuella för en annan. Du kan närsomhelst avbryta en pågående process.

”NU FÅR VI BETALT SNABBARE, SAMTIDIGT SOM VÅR HANTERINGSTID KAPATS MED MINST 75%”

Sharp, Skövde

Läs referensen

Ställ din fråga om
Påminnelse & Inkasso