Hemligheten bakom låga
portokostnader stavas E-faktura.

Klicka på någon av knapparna för att få reda på hur du kan sänka dina portokostnader.

Jag är kund idag             Jag är ännu inte kund

 

HUR STOR ANDEL AV DINA KUNDER KAN TA EMOT E-FAKTURA?

Hur många av dina fakturor skulle du kunna skicka effektivare redan i dag? Genom att ladda upp din kundlista får du svar på hur stor andel av dina kunder som finns i nätverket. Skicka rationellt, snabbt, tryggt och på ett miljöklokt sätt. Välj digitalt före papper. Kundlistan används enbart för den här matchningen mot InExchange Network och inget annat. Fyll i formuläret och ladda upp din kundlista så hör vi av oss inom kort.

Fyll i formuläret för att ladda upp din kundlista och få reda på hur många av dina kunder som redan finns i nätverket. Ladda upp en Excel-lista innehållande endast organisationsnummer och företagsnamn i något av formaten xls, xlsx eller csv.

Sänk dina kostnader med Portooptimering

InExchange Portooptimering hjälper dig att välja det mest prisvärda, säkraste och miljövänligaste sättet att skicka dina fakturor på. Styrkan i tjänsten är att den är så smidig och lätt att använda.
Genom att du väljer att skicka hela ditt fakturaflöde via InExchange, oavsett leveranssätt, mottagare eller operatör slipper du lägga tid och pengar på övrig hantering. Den biten fixar vi åt er.
När du skickar alla dina fakturor via oss kan vi även se vilka av era kunder som i dag hanterar e-fakturor. Därmed blir det enkelt att justera ert framtida leveranssätt till den effektivaste, ekonomiskt mest förmånliga och miljömässigt bästa lösningen.

Vill du veta mer om hur du kommer igång med portooptimeringen? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer.