Vill du vara en del i ett expansivt företag med marknadsledande tjänster?  
Vi söker nu två testare till vårt fantastiska gäng i Skövde.

InExchange erbjuder innovativa tjänster för att effektivisera och förenkla elektronisk affärskommunikation  mellan  företag och organisationer, oavsett storlek. Tjänsterna utgår hela tiden från att de skall vara kostnadsbesparande för samtliga parter, såväl leverantör som kund. Vi är marknadsledande inom vår bransch och erbjuder våra tjänster till kunder runt om i världen. Som testare på InExchange är man alltid i fokus och har möjlighet att visa vad man går för.

Vi är i dagsläget cirka 100 personer, belägna i centrala Skövde i nybyggda och fräscha lokaler. Du kommer att ingå i vårt agila utvecklingsteam som idag består av 30 medarbetare.

Om tjänsterna

Vi söker två nya testare till utvecklingsavdelningen. Vi ser gärna en mer senior och en mer junior. Den gemensamma huvuduppgiften är att ansvara för att säkerställa kvaliteten på våra system.

Vi jobbar med att utveckla våra befintliga tjänster, men en stor del är att även påverka utvecklingen av nya produkter. Det sker ett nära samarbete med programmerare och medarbetare på övriga avdelningar. Du kommer att vara engagerad i utvecklingsprojektens alla skeden.

Vem är du?

Söker du utmaningar i ett spännande företag och vill vara med och kvalitetssäkra våra tjänster, då är du förmodligen rätt person för oss. Vi söker dig som har grundläggande kunskaper och förståelse för IT och programmering. Du har god förmåga att kommunicera i både tal och skrift, även på engelska. Om du brinner för problemlösning och dessutom är kreativ, självgående och engagerad så kommer du passa bra hos oss.

Meriterande är om du har några års erfarenhet av testningsarbete eller annan likvärdig utbildning mot test och kvalité.

Detta får du av oss:

– En fantastisk arbetsmiljö i fräscha lokaler

– Utvecklande arbetsuppgifter

– Kompetenta och engagerade kollegor som bollplank

– Goda möjligheter till egen utveckling

Är du rätt person för jobbet?

Maila då din ansökan till jobb@inexchange.se.

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast eftersom vi kommer att påbörja rekryteringsarbetet omgående. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att maila Johan Wahlström på johan.wahlstrom@inexchange.se

Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Lön: Enligt överenskommelse med InExchange